More


  DECIZIE. Străzi BLOCATE de jandarmi la Satu Mare. Care este CAUZA

  =

  Jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi în zilele următoare, în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului în aria de competenţă, dar şi a municipiului Satu Mare.

  Pentru început, cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor, un pluton de militari jandarmi va defila în cadrul gărzii de onoare constituite cu acest prilej, alături de militari din cadrul altor structuri ale Sistemului Naţional de Ordine şi Siguranţă Publică.

  Totodată, efective din cadrul Jandarmeriei Sătmărene vor fi prezente pentru a asigura măsuri de ordine publică la aceste manifestări.

  Pentru buna desfăşurare a ceremonialului militar, în intervalul orar 09,30 – 11,00, accesul auto dinspre Piaţa Libertăţii spre strada Cuza Vodă şi spre strada Gheorghe Lazăr va fi restricţionat.

  Având în vedere aceste aspecte, Jandarmeria Satu Mare, recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte zonele delimitate de organizatori şi să nu forţeze intrarea în spaţiile închise circulaţiei.

  În cursul zilei de sâmbătă, efective din cadrul unităţii vor asigura măsuri specifice la meciul de baschet feminin dintre CSM Satu Mare şi CSM Arad, meci din cadrul Ligii Naţionale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img