16 July 2019
Festivalul Berii Artizanale

DEZVĂLUIRI! Detalii ULUITOARE despre DISPARIȚIA lui Tudor. Ipoteză ȘOC

Filed under: Locale |

Unchiul minorului dispărut de acasă la finalul lunii noiembrie vine cu o ipoteză: Tudor a fost luat cu forţa sau de bună voie de o persoană adultă şi care în acest moment ne râde în faţă!?

“Sunt conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul”, a subliniat Horia Călin Niream, citat de Sportulsalajean.ro

A trecut mai bine de o lună şi jumătate de la dispariţia tânărului din Zalău, iar autorităţile nu au reuşit însă să aducă la lumină măcar amănunte, care să ducă la o pistă adevărată.

În cele 45 de zile, în care nimeni nu mai ştie nimic despre minorul de 15 de ani, singurele amănunte date de poliţie au fost în ce priveşte modul în care Tudor a plecat de la casa bunicilor din satul Recea. “Aici nu este vorba de o dispariţie, ci de o plecare voluntară”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj, citați de Sportulsalajean.ro.

Horia Călin Niream – unchiul lui Tudor – crede că nici această ipoteză nu poate rămâne în picioare.

Mai mult, fratele tatălui lui Tudor crede că minorul a fost luat cu forţa de o persoană adultă, care l-a închis undeva şi care se află la curent cu cazul!?

Printr-o postare pe reţelele de socializare, unchiul minorului a avut un mesaj dur la adresa respectivei persoane care are legătură cu dispariţia misterioasă a lui Tudor.

Stabilit acum în Spania, Horia Călin Niream face un apel către acea “creatură infectă” să îndrepte lucrurile, care l-a “smuls” din sânul familiei pe Tudor, paralizând cu frică nişte părinţi iubitori, care voiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul.

Mai mult, reprezentantul familiei Niream o provoacă pe respectiva persoană să iasă la lumină şi să spună tot ce s-a întâmplat.

“Mesaj pentru cine vede. 44 de zile după dispariţia lui Tudor Niream. În ultimele săptămani s-au aflat voci cerând informaţii personale şi chiar acuzând familia lui Tudor că nu dau amănunte despre caz. Înţeleg firea omului de a digera o poveste cu belşug de amănunte dar să nu uităm că e vorba de viaţa unor oameni care peste noapte şi fără avertisment s-au trezit fără mezinul familiei. Mi se face greaţă când mă gândesc la ce s-a întâmplat şi nu pot dori acest lucru nici unui duşman. Scriu aceste cuvinte complet conştient că acolo undeva există o creatură infectă care a avut ceva de aface cu dispariţia lui Tudor, şi care într-un fel sau altul, se ţine la curent cu cazul! Eşti o jigodie de om, în orice circumstanţe, acum nu mai contează dacă Tudor a plecat cu tine cu forţa sau de bună voie. Dacă spun că eşti om e chiar prea mult, eşti doar mizeria care rămâne după ce tragi apa. Ai paralizat cu frică părinţi iubitori care vroiau să facă viaţa mai bună pentru un copil cu o imaginaţie mai mare decât orizontul. Te provoc , dacă mai ai o fărâmă de umanitate şi vrei să îndrepţi lucrurile, să ieşi la lumină cu ce s-a întâmplat!”, este mesajul dur al lui Horia Călin Niream, unchiul lui Tudor, potrivit Sportulsalajean.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *