More


  Doi sătmăreni, jurați la un un nou show muzical la ProTV

  =

  Postul de televiziune Pro TV pregătește un nou show muzical: Cântă acum cu mine. Doi sătmăreni, George Negrea și Lavinia Goste, sunt printre cei 100 de jurați ai emisiunii.

  Cântă acum cu mine este un show care aduce la PRO TV bucuria de a cânta împreună, indiferent de pregătirea muzicală a celor care vor urca pe scenă. Gazda emisiunii, Cabral, și căpitanul celor 100, Loredana Groza, au intrat și ei în atmosfera caldă a primelor zile de filmare.

  Printre cei 100 de jurați se numără Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă sau George Negrea.

  Într-un decor spectaculos, interpreți din toată țara vor încerca să-i convingă pe cei 100 că pasiunea pentru muzică nu are bariere, nu se diferențiază în funcție de gen, vârstă sau ocupație. Cântă acum cu mine este despre bucuria de cânta împreună, indiferent dacă cel de pe scenă e amator sau profesionist.
  ”Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal… până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume.”, spune Cabral, gazda show-ului Cântă acum cu mine.


  Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img