More


  Fotbal sală. Sătmărenii au confiscat CUPA Minerul!

  =

  A devenit deja o tradiție ca la sala Lascăr Pană din Baia Mare să se adune între Crăciun și Anul Nou cei mai buni fotbaliști din zonă. Turneul de fotbal în sală de la Baia Mare a reunit în fiecare an echipe ce au avut în componență fotbaliști cunoscuți din primele ligi sau chiar de loturi naționale.

  Nici ediția din 2018 nu s-a lăsat mai prejos iar pe parchetul sălii din Baia Mare am avut jucători consacrați ce și-au abandonat vacanța de iarnă pentru trei zile pentru a juca o miuță între prieteni.


  Turneul desfăsurat în week-end timp de trei zile i-a adus în prim-plan pe sătmăreni… Fie că a fost vorba de jucători, fie de arbitri.

  Kovacs Istvan și Ovidiu Mazilu au fost invitați să conducă meciurile din ultima zi, iar, oarecum surprinzător, Il Calcio a luat marele trofeu după un parcurs perfect… În plus, fundașul naționalei de tineret și a lui Sepsi, Adrian Rus, a devenit golgheterul competiției!!!

  Cei de la Il Calcio au avut un meci în plus, contabilizând 3 victorii și un egal (cu Minerul, în grupe). Cu sătmăreanul Adi Rus în lot, jucător la Sepsi Sf. Gheorghe și component al naționalei U21 calificată la Euro 2019, dar și cu câțiva jucători ce evoluează în divizia secundă din Ungaria sau care au trecut pe la Olimpia Satu Mare, Il Calcio a furnizat în cele din urmă surpriza, câștigând detașat și finala competiției.

  Finala mică:
  Sporting Recea – Sebi Marc: 3-4

  Finala mare:
  Il Calcio – Orient Fan Sport: 4-0

  Astfel, Il Calcio (foto sus) a dus premiul de 5.000 de lei la Satu Mare. Mai mult, doi din componenții echipei au fost recompensați cu premii individuale. Raul Cherecheș a primit Trofeul „Vasile Feher” pentru cel mai bun portar și Adi Rus (foto jos, primul rând, în mijloc) Trofeul „Sorin Sabou” pentru golgheterul turneului. Trofeul „Alexandru Koller” pentru cel mai bun jucător i-a revenit lui Răzvan Onea, și el un jucător crescut de Dacian Nastai la LPS Satu Mare și care acum evoluează în liga a 2-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img