More


  FOTO. El este EROUL care i-a SALVAT VIAȚA. Marcuș Anett și Romeo Kulcsar la un an de la TRANSPLANT

  =

  A trecut un an de când un tânăr tășnădean a decis să salveze viața unei tinere supunându-se astfel la o operație de transplant de ficat. În urma acestei operații, Romeo Kulcsar a salvat viața tinerei Mărcuș Anett .

  Acum cei doi sunt sănătoși, voinici, strălucitori și 100% recuperați!

  Mărcuș Anett nu a uitat însă de salvatorul ei și i-a trimis acestuia un mesaj emoționant:

  ”Ieri am facut un anișor de cand Dumnezeu a ales ca și călătoria mea pe acest pământ să nu se incheie așa repede și mi-a oferit o a doua șansă la viață, și pentru asta ii mulțumesc din tot sufletul.
  Dar toatea astea n-ar fii fost posibile fără ingerul meu pazitor numit Kulcsar Romeo care a ales să daruiasca o parte din ficatul lui ca eu sa supravețuiesc, iți mulțumesc foarte mult Romeo pentru gestul frumos facut pentru mine și vei ramane toata viața in inima mea!
  Nu in ultimul rand țin neaparat să mulțumesc și INGERILOR de la Fundeni pentru toate eforturile pe care le-au depus ca eu să fiu acum bine și sănătoasă, vă mulțumesc frumos la toată lumea!”

  Un mesaj emoționant i-a transmis eroului și activistul tășnădean Cristi Irimuș:

  ”A trecut un an, si multumita lui Dumnezeu, tinerii nostri sunt in afara oricarui pericol! Romeo Kulcsar, esti un inger, nici nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla daca nu interveneai!!! Multumim frumos!”.

  Despre tânărul Romeo Kulcsar, de 24 ani, din Tășnad, se poate spune cu adevărat că este un erou adevărat. Este cel care, fără niciun interes la mijloc, a salvat viața unei tinere, Marcuș Anett, de 25 de ani, din Chereușa!

  Astfel că, în urmă cu un an, după o operație de 8 ore, la Spitalul Fundeni din București, Romeo i-a donat Anettei o bucățică din ficatul lui!

  Gestul lui Romeo este unul ieșit din comun în zilele noastre… Vremuri în care marea noastră majoritate se gândește numai la persoana lui, Romeo și-a donat din ficat, ATENȚIE 100% GRATIS ȘI 100% VOLUNTAR!!!
  Ce spuneți oameni buni??? Ăsta DA gest de omenie!!!

  Subscriem și noi și apreciem gestul incredibil făcut de Romeo pentru a o salvat pe Anett. Merită toate aprecierile noastre și un LIKE pe Facebook este mult prea puțin pentru ceea ce a făcut EROUL nostru.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img