More


  INCREDIBIL!!! Un VIOLATOR în serie din Satu Mare, DESPĂGUBIT cu 3000 de euro de autorități

  =


  Este incredibil, dara devărat. Un violator în serie încarcerat la Satu Mare a fost despăgubit, în cele din urmă, de autoritățile române cu 3.000 de euro.

  Petru Herea-Cristea a fost condamnat de trei ori în ultimii ani pentru violuri și tentative de viol. Cu toate acestea, bărbatului i-a fost redusă pedeapsa și a fost despăgubit de autoritățile române cu suma de 3000 de euro.

  În toamna anului 2017, după ce fusese condamnat de trei ori şi de fiecare dată eliberat înainte de ispăşirea integrală a pedepselor, Petru Herea- Cristea a încercat să-şi siluiască până şi propria mamă, şi-a primit verdictul final.

  Curtea de Apel Oradea a fost obligată să îi taie din pedeapsă 180 de zile după ce Petru Herea Cristea a invocat, în baza legii recursului compensatoriu, „condiţiile necorespunzătoare” în care a stat, timp de doi ani și jumătate în Penitenciarul Satu Mare.

  În plus, statul român a fost obligat de CEDO să-i plătească 3.000 de euro pentru aceleași condiții necorespunzătoare în care a fost ținut după gratii timp de 10 luni.

  Sursa: a1.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img