More  JALE. Ingerașul DORIAN a fost ÎNMORMÂNTAT. DURERE și multă SUFERINȚĂ

  Ingerașul Dorian a fost înmormântat astăzi la cimitirul din Curtuiuș cu multă durere și siferință. Durerosul eveniment s-a petrecut la doar două zile după ziua de naștere a tatălui său.

  Slujba de priveghere a micuțului Darian a avut loc sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17.00, la capela de pe strada Busuiocului din cartierul Curtuiuș, Satu Mare.

  Astăzi, duminică, 13 ianuarie, în aceeași locație, s-a desfășurat și slujba de înmormântare a micuțului Dorian, fiind depus apoi în cimitirul de pe strada Lucian Blaga din imediata apropiere.

  Durerea celor doi tioneri părinți este de neimaginat după ce și-au pierdut fiul abia născut:

  ”Dumnezeu să te odihnească iubirea mea mică. Trei zile mai făcut cel mai fericit tătic din lume și am vrut să fac tot pentru tine! Însă Dumnezeu a vrut să fi lângă el, frumusețe mica!”, a scris, răpus de durere, tatăl bebelușului.

  ”Nu pot să descriu prin cuvinte durerea din sufletul meu. E foarte greu ca mamă să iți pierzi puiul mult așteptat. Mereu vei fi în gândul meu îngerașul meu scump. Te iubește mami și tati! Dumnezeu să te odihnească în pace, inima mea!”, este mesajul sfâșietor al mamei lui Dorian.

  Gazeta de Nord Vest și Nod Vest TV transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate îndemnându-i pe cei doi părinți ca, în măsura în care se poate, să fie tari în fire, să poată trece peste acest cumplit moment.

  Dormi în pace, ingeraș scump!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE