More


  Kovacs Istvan , locul doi la numărul de cartonașe galbene arătate!

  =

  Careianul Kovacs Istvan a avut parte de un an 2018 excelent. A prins primul meci ca central în Liga Campionilor, a fost delegat constant în Europa League iar în Liga 1 a apărut la centru în 11 meciuri … Și, poate cel mai important lucru, a avut parte de aprecieri pozitive atât din partea presei cât și, mai ales, a observatorilor.
  La sfârșitul anului trecut, prosport.ro a realizat un top al arbitrilor din Liga 1 Betano. Marcel Bîrsan a condus cele mai multe meciuri, la centru, în anul 2018, şi anume 14. Adrian Ghinguleac a fost cel mai delegat asistent, cu 18 jocuri din prima ligă. Ovidiu Haţegan a fluierat la opt partide, iar careianul Istvan Kovacs la 11. Tot la 11 a fost delegat şi Marius Avram.
  Marius Avram a dictat cele mai multe lovituri de pedeapsă, 11 la număr. Cele mai multe cartonaşe roşii le-a acordat Sebastian Colţescu, şi anume cinci. Recordul de cartonaşe galbene îi aparţine lui Marcel Bîrsan, care a avertizat jucătorii de 65 de ori. Istvan Kovacs îl urmează în clasament, cu 63 de avertismente.
  Interesant e că în Liga 1 l-am avut delegat ca rezervă și pe sătmăreanul Ovidiu Mazilu.
  Printre cei mai delegați arbitri asistenți îi avem și pe ”sătmărenii” Ciprian Danșa și Octavian Șovre. Cei doi orădeni transferați la AJF Satu Mare au prins 14 și respectiv 12 meciuri în prima parte a sezonului din Liga 1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img