More


  NOU! Zboruri ESTIVALE internaționale SURPRIZĂ de pe Aeroportul Satu Mare. Negocieri intense

  =

  În vara acestui an de pe Aeroportul Satu Mare vor fi înființate noi curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare.

  Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declart astzăi, în cadrul unei conferințe de presă, că în afare de cursele Wizz Air spre Londra, care în scurt timp vor avea o frecvență de trei zboruri pe săptămână, iar din aprilie patru zboruri pe săptămână, de pe aeroportul sătmărean vor fi oprate și alte curse. Însă nu a specificat despre ce curse ar fi vorba, rezumând să spună că, în prezent se poartă discuții intense în acest sens.

  Surse ale Gazetei de Nord Vest au dezvăluit misterul. Ar fi vorba despre curse estivale spre Turcia, cel mai probabil Antalyia, și Grecia.

  Astfel, pe lângă cele patru curse spre Londra, cursele Tarom spre București, cursa estivală Tarom spre Litoralul Românesc, din vară sătmărenii vor mai avea la dispoziție încă două noi curse externe estivale: Turcia și Grecia.

  Acestea din urmă nu se știe încă ce frecvență vor avea, aceasta urmând a fi reglată în funcție de numărul de cereri.

  Totodată, conducerea Consiliului Județean nu a renunțat la înființarea unor noi curse spre Germania sau spre Franța (Paris), fiind purtate negocieri cu mai multe companii aeriene.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img