More


  MOBILIZARE. O sătmăreancă are NEVOIE de voturile noastre. Pentru ambiția ei, MERITĂ ajutată

  =


  O sătmăreancă are nevoie de voturile tuturor sătmărenilor pentru a se califica în faza următoare a concursului Pro Nutrition Fit Challenge, ajuns la cea de a cincea sa ediție. Acest concurs este destinat persoanelor care doresc să îşi schimbe stilul de viaţă şi să ajungă la versiunea lor cea mai fit.

  În preselecţie s-au înscris 95 de concurente dintre care 50 au votat pentru slăbit, 45 pentru masă musculară. Sătmăreanca Timea Renata Molnar s-a înscris la categoria slăbit. Aici, însă, este o concurență foarte strânsă. Sunt 50 de fete înscrise pe cinci locuri.

  ”De aceea am nevoie de votul cȃt mai multor persoane pentru a mă putea califica în faza următoare. Am neveoie de voturile a cât mai mulți sătmăreni, și nu numai”, spune Renata.

  Dacă sătmăreanca va primi numărul de voturi necesar, va fi declarată una dintre câștigătoarele preselecției și va putea participa la provocarea Pro Nutrition Fit Challenge V. Astfel, timp de 3 luni, participanţii vor fi sponsorizaţi să îşi atingă obiectivele, vor primi echipament sportiv complet, vor fi sponsorizaţi cu suplimente nutritive şi vor beneficia de ajutorul unui antrenor personal. Rolul antrenorului personal este de a susţine participantul în îndeplinirea obiectivului stabilit oferindu-I sfaturi de nutriţie şi antrenament şi urmărindu-I evoluţia pe tot parcursul competiţiei. Pe parcursul competiţiei fiecare participant va realiza material săptămȃnale în vederea promovării concursului pe reţelele de social media.

  În final 4 echipe (doi bărbaţi şi două femei) alături de antrenorul lor vor fi desemnaţi cȃştigători.

  Așadar, cel puțin pentru ambiția ei de a slabă, dar și penbtru un bun exemplu dat altor persoane care vor să slăbească, să o ajutăm, cu un simplu vot, pe sătmăreanca Timea Renata Molnar să-și atingă scopul.

  Cei care vor să o ajute o pot vota AICI  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img