More


  OFICIAL. Stații de încărcare a mașinilor electrice la Satu Mare. Consilierii și-au dat girul

  =

  Primăria Municipiului Satu Mare va implementa un proiect în valoare de 1,7 milioane de lei prin care se vor crea 5 puncte de reîncărcare pentru vehiculele electrice și hibride. Astăzi, consilierii locali au aprobat valoarea contribuției municipiului Satu Mare, care se adaugă la fondurile din cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, derulat de Ministerul Mediului!

  Proiectul “Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice-hibrid plug-in, Satu Mare” prevede construirea în orașul de pe Someș a cinci astfel de stații. Acestea vor fi amplasate pe Str. Bujorului, B-dul Lucian Blaga, Str. Decebal, B-dul Traian și Piaţa Romană.

  În cadrul acestui proiect, Primăria Satu Mare se angajează la întocmirea documentaţiei de achiziţie publică, organizarea şi derularea procedurii de achiziţie publică şi realizarea lucrărilor în conformitate cu prevederile legale în vigoare privind achiziţiile publice.

  De asemenea, municipalitatea sătmăreană se angajează la o contribuție de 10% din valoarea întreagă a proiectului plus cheltuielile neeligibile.

  Bugetul total al proiectului este de 1.738.153,49 lei din care : contribuţia proprie a Municipiului Satu Mare este de 10% din valoarea total eligibilă, adică 139.463,31 lei la care se adaugă cheltuielile neeligibile în valoare de 343.520,36 Lei. Menţionăm faptul că această sumă ar putea suferi modificări în funcţie de valoarea totală eligibilă a proiectului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img