More

    Poliția Locală Tășnad își dovedește eficiența. Hoți de lemne, prinși în scurt timp

    Poliția Locală Tășnad și-a dovedit, dacă mai era necesar, încă odată eficiența. Polițiștii locali tășnădeni au reușit să prindă în scurt timp trei hoți de lemn de pe raza orașului. Acest lucru oferă un grad de încredere populației orașului.

    Astfel, recent, în timp ce executa serviciul de patrulare, Poliția Locală Tășnad a fost sesizată de către un cetățean din orașul Tășnad, str. Câmpului, despre dispariția unei cantități de material lemnos (lemne de foc) din fața imobilului.

    În urma desfășurării activităților specifice, agenții Poliției Locale au identificat un grup de trei cetățeni de etnie romă care au furat materialul lemnos. Prejudiciul a fost recuperat în întregime și returnat proprietarului, iar autorii au fost predați Poliției orașului Tășnad pentru continuarea cercetărilor.

    Eficiența polițiștilor locali tășnădeni a creat un val de mulțumire în rândurile populației. Activistul Cristi Irimuș a transmis un mesaj de mulțumire, dar și de încurajare la adresa polițiștilor locali tășnădeni.

    ”Felicitări Poliției Locale din Tășnad care a reușit să rezolve un nou caz important într-un timp foarte scurt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat persoanei păgubite!
    Prezența și eficiența lor se simte tot mai tare în oraș și pentru asta merită toată încrederea și aprecierea noastră. La activitățile sportive sunt mereu prezenți, la ștrand îi vedem toată vara făcând patrule, în centrul orașului la fel. Până la urmă aceasta le este datoria, să asigure Siguranța și Ordinea publică, iar noi ne mândrim să îi vedem activi! Tășnădenii care au nevoie de ajutorul lor să apeleze liniștit, deoarece ne demonstrează că putem avea încredere în această instituție!
    Când a trebuit să fie criticați, au fost,dar acum merită să fie lăudați! Felicitări și spor la treabă în continuare!”, este mesajul lui Cristi Irimuș.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE