More


  Presiuni politice nefaste pentru români!

  =

  Este foarte greu să distingă omul de rând care este adevărul și care este minciuna în urma atâtor presiuni politice nefaste inițiate de aspiranții la fotoliile Puterii. Dintr-o declarație de presă aflăm că unii politicieni aflați la guvernare au obținut rezultate pozitive în demersurile lor „girate” de o parte din popor, iar dintr-o altă declarație de presă aflăm că avem de-a face cu oameni mediocri, lipsiți de profesionalism, care nu sunt în stare să gestioneze marile probleme ale țării. Prin intermediul unor încrâncenări negative, spoite parcă cu o ură nespecifică românilor, ei scot în evidență tot felul de speculații insuficient argumentate, care se transformă pe negândite în adevărate presiuni psihologice politice. Este foarte greu să lucrezi în aceste condiții „în slujba țării”, cu „sabia lui Damocles deasupra capului”, când Mediocritatea din politica românească se ocupă de aceste subestimări publice ineficiente pentru România, în loc „să pună umărul” prin replici constructive inteligente la consolidarea imaginii în lume a tuturor românilor!

  Pe bună dreptate, după cum spunea un mare politician român independent, mai zilele trecute: „ Noi nu știm să ne spălăm rufele în familie…așa cum procedează alte țări din zona de Est a Europei !”. Acești „naivi ” își imaginează că prin presiunile lor politice publice vor acumula capital electoral suficient, în vederea câștigării viitoarelor alegeri ? Ei uită că în mintea majorității poporului român au rămas etichetați și caracterizați ca fiind niște: „tăietori de pensii și salarii” pentru că, pe vremea când țineau „în mână frâiele Puterii”, și-au tăiat singuri „craca de sub picioare” și-au căzut în „căldarea plină cu apa clocotită” a judecății drepte a poporului, care a ieșit la iveală în urma unui Referendum celebru, de neuitat pentru perdanți, în istoria postdecembristă a românilor. Ei nu vor să recunoască nici acum marea lor „gafă politică” și continuă să dea vina pe câștigătorii alegerilor, dar și pe românii care i-au ales cu bună știință ! În loc să se replieze și să demonstreze că au învățat lecția de democrație a majorității poporului român cu drept de vot, acești „politicieni infatuați” continuă să creadă că alegătorii sunt un fel de „papă-lapte”, care acceptă “găluștele lor politice contrafăcute” garnisite cu „miere” adusă probabil din import.

  După unele calcule electorale, politicienii aleși de popor n-au altceva de făcut, unii dintre ei, decât se se ocupe de tot felul de replici denigratoare adresate concurenților politici, deși nu a început încă nicio campanie electorală ! Aceasta a fost promisiunea lor electorală în timpul ultimelor alegeri locale și parlamentare ? Ce a câștigat România, de vreo câțiva ani încoace, în urma scenariilor destinate protestelor de stradă soldate cu: urlete, morți, răniți, incendii și oameni afectați psihic? Ce câștigă România când acești „aleși ai poporului” sunt mereu „pe picior de război”, iar soluțiile și argumentele lor nu sunt îndreptate întru folosul prosperității, dar ele vizează ,“sub ochii lumii”, haosul și destabilizarea climatului politic din România ?!

  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img