More


  Primul amical, prima victorie

  =

  Reprezentanta județului în Liga a 3-a, Unirea Tășnad, și-a început marți seria meciurilor de verificare din această iarnă cu un joc-școală la Mateszalka.

  Echipa pregătită de Cristi Popa și Ovidiu Suciu a reușit să se impună la limită, 1-0, în fața formației locale după un meci pe care tășnădenii l-au controlat în mare măsură.
  Chiar dacă au apărut foarte mulți jucători noi în lot, mulți foarte tineri, antrenorul Cristi Popa s-a declarat mulțumit de modul în care s-a prezentat echipa.
  ”Pentru începutul pregătirilor și mai ales că a fost primul meci din acest an pot să mă declar mulțumit. Au venit mulți jucători tineri, vor mai veni în perioada următoare pentru că vrem să conturăm lotul cu care să abordăm a doua parte a campionatului. În ciuda plecărilor din această iarnă sunt convins că vom face o figură frumoasă și în retur”, spune antrenorul Cristi Popa.
  Unicul gol a fost marcat de David Vincze.
  Urmează un cantonament la Călinești Oaș și vor continua și meciurile amicale. Deocamdată parafat e doar amicalul de pe 12 februarie cu Unirea Valea lui Mihai.

  Unirea- Gorbe – Vinczel L. , Balau, Puscasu, Tututa , Silaghi , Ziman, Vincze D., Cocian, Pop Calin, Talpos. În repriza a doua au mai intrat Palinceac, Pop Sergiu, Cadar Alex (foto), Mizsei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img