More


  S-a mărit lotul României pentru confruntarea cu Cehia

  =

  Jucatoarea Simona Halep (numarul 1 WTA la simplu, numarul 77 WTA la dublu), din reprezentativa Romaniei, joaca impotriva jucatoarei Viktorija Golubic (numarul 115 WTA la simplu, numarul 71 WTA la dublu) din reprezentativa Elvetiei, in cadrul confruntarii dintre Romania si Elvetia, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, sambata, 21 aprilie 2018. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

  Lotul României pentru confruntarea contra Cehiei va fi mai mare decât la precedentele confruntări din FedCup, ca urmare a noilor reglementări ale ITF, care prevăd ca un total de cinci jucătoare să aibă drept de joc pentru meciurile din 2019, față de patru, cum era până anul trecut. Chiar dacă Sorana Cîrstea și-a anunțat retragerea din echipa României, lotul pe care îl are la dispoziție Florin Segărceanu rămâne unul competitiv.

  Căpitanul echipei de FedCup are la dispoziție un total de cinci jucătoare din top 100 WTA. Astfel, este de așteptat ca jucătoarele alese să fie Simona Halep (3 WTA la simplu), Mihaela Buzărnescu (28 WTA la simplu / 27 WTA la dublu), Irina Begu (71 WTA la simplu / 37 WTA la dublu), Ana Bogdan (99 WTA la simplu) şi Monica Niculescu (100 WTA la simplu / 69 WTA la dublu).

  Singura surpriză ar putea apărea prin convocarea Irinei Bara (163 WTA la simplu / 63 WTA la dublu), în cazul în care se va dori ca aceasta să facă pereche alături de Monica Niculescu pentru meciul de la dublu. Cele două s-au descurcat foarte bine la Australian Open, în proba de dublu, unde au jucat optimi de finală. În acest caz, cea sacrificată ar fi, cel mai probabil, Ana Bogdan.

  Cehia, campioana en-titre, are un lot foarte bine echilibrat, chiar în ciuda absenţei celei mai importante jucătoare, Petra Kvitova, care a anunţat că nu va participa la duelul care va avea loc pe 9-10 februarie, la Ostrava. Karolina Pliskova (5 WTA la simplu), Katerina Siniakova (38 WTA la simplu şi 1 WTA la dublu) şi Barbora Krejcikova (2 WTA la dublu) vor face parte din lot cu siguranță. Marketa Vondrousova (73 WTA la simplu) și Krystina Pliskova (90 WTA la simplu) vor completa, cel mai probabil, lotul Cehiei. Partida de la Ostrava va conta pentru calificarea în semifinalele FedCup, Grupa Mondială.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img