More


  Spectacol garantat!

  =

  Trei meciuri la rând acasă. Acesta e programul echipei CSM Satu Mare în această perioadă în Liga Națională.

  După succesul categoric cu U Cluj Napoca, 105-41, urmează mâine duelul cu a 5-a clasată din LNBF, FCC ICIM Arad. Iar apoi pe 2 februarie urmează episodul trei din derby-ul campionatului, tot la sala LPS, cu SEPSI Sfântu Gheorghe.

  Meciul cu FCC ICIM ar fi trebuit să se joace la Arad, doar că sala Victoria pare a fi ocupată cu organizarea unei semifinale din cadrul EUROVISION România. Dacă sătmărencele au o serie de trei meciuri acasă, pentru arădence începe o serie de patru meciuri pe care le vor juca în deplasare.

  Mereu meciurile cu Arad, fie că au fost dueluri în finale sau semifinale, fie meciuri simple în sezonul regulat, au însemnat spectacol garantat. Așa că spectatorii sunt așteptați din nou să umple sala LPS și sâmbătă seara de la ora 18.

  Arădencele au pierdut surprinzător în ultimul meci jucat în campionat la U Cluj Napoca, dar apoi au reușit un transfer spectaculos… FCC ICIM a legitimat-o pe Destiny Williams, o jucătoare extrem de valoroasă pe poziția 5 care sezonul trecut a evoluat și la CSM Satu Mare.

  De partea cealaltă, la gazde, Maikel Lopez o mai are încă indisponibilă pe Matea Tavic. Croata a început antrenamentele după accidentarea din noiembrie de la Sfântu Gheorghe, dar va fi aptă 100% abia la derby-ul de peste o săptămână cu SEPSI.

  CSM Satu Mare a câștigat ambele meciuri din prima parte a sezonului, 74-59 la Satu Mare și 66-52 la Arad.

  Partida va fi arbitrată de Vlad Potra, Tiberiu Șerbulea și Lajos Kivago. Comisar Radu Vaida
  Se mai joacă sâmbătă U Cluj Napoca – Phoenix Constanța și Sepsi Sfântu Ghe-orghe- Olimpia Brașov.

   

  Clasament

  1.ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe 14/0 26
  2.CS Municipal Satu Mare 10/4 24
  3.CS Municipal Targoviste 8/7 23
  4.CSTBv Olimpia CSU Brasov 7/8 22
  5.FCC ICIM CSB Arad 4/10 18
  6.CS Universitatea Cluj 2/12 16
  7.Phoenix Stiinta Constanta 11/5 15  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img