More


  Tabăra județeană de matematică la CN ”Ioan Slavici”. Încurajări și felicitări din partea vicepreședintelui ANPM, Radu Roca

  =


  În perioada 04-08.02.2019, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează a IV-a ediție a taberei județene de matematică. În acest an, evenimentul se va desfășura la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare. Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), sătmăreanul Radu Roca, transmite succes elevilor și felicitări organizatorilor. 

  Tabăra de anul acesta se va desfășura în regim de zi, cu următorul program: de la 9.00 la 12.30, elevii vor face cursuri de matematică cu 20 dintre cei mai buni profesori de matematică din județ.

  De la 12.30 la 14.00, copiii însoțiți de profesorii care le-au predat în ziua respectivă, vor lua masa la Gemelli, sponsorul principal al acestei activități.

  De la ora 14.00 la 16.30, copiii vor avea un program de petrecere a timpului liber, organizat de elevi de la profilul pedagogic al Colegiului Național „Ioan Slavici” Satu Mare.

  Ziua de vineri este rezervată unui test/simulare a olimpiadei de matematică. La această tabără participă un număr de 33 de elevi din județul Satu Mare selectați dintre premiații la Olimpiada de matematică, etapa județeană 2018 și la concursurile județene de matematică 2018.

  Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM) sătmăreanul Radu Roca, transmite, pe această cale, mult succes elevilor sătmăreni participanți, dar și felicitări doamnei prof.dr.Doina Muntean, profesoruyl care se ocupă îndeaproape de organizarea taberei, dar și Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare și Colegiului “Ioan Slavici” Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img