More


  Amical anulat pentru Unirea Tășnad

  =

  Unirea Tășnad ar fi trebuit să joace ieri după amiază un meci de pregătire împotriva ”vecinilor” de la Unirea Valea lui Mihai. Meciul a fost însă anulat în ultimul moment la cererea bihorenilor care au motivat anularea prin faptul că o parte dintre jucători sunt cu probleme medicale.

  ”Asta e viața. Ne-au anunțat din păcate în ultimul moment și n-am mai putut face nimic. Nu puteam găsi adversar nou peste noapte. E păcat că-ți faci un program și te trezești cu el dat peste cap și mai e puțin până începe campionatul” ne-a spus antrenorul Unirii Tășnad, Cristi Popa. Acesta a mai adăugat că speră ca măcar ultimele două amicale să le poată juca, cel de sâmbătă de acasă cu Sânmartin și cel de la Carei de pe 23 februarie.
  ”Sper ca după meciul de sâmbătă să definitivăm și lotul. Mai vreau să testăm încă patru-cinci jucători și după aceea vom știi pe cine ne bazăm în primăvară” a mai spus Popa.
  Altfel, sâmbătă Unirea a jucat la Dara cu Știința Beltiug. Tășnădenii s-au impus cu 4-2 după ce la pauză echipa de liga a 4-a conducea cu 2-1. Pentru Știința au punctat Gulya și Feier iar pentru Unirea au marcat Varga, Talpoş, Virag şi Cocian.

  Unirea Tăşnad: Gorbe, A. Cădar – Palinceac, Varga, Puşcaşu, Tutuţa, R. Silaghi, Cubaş, Cocian, Szekely, Călin Pop, Talpoş, Bălău, Cătuna, T. Suciu, Virag, D. Vincze. Antrenor: Cristi Popa.

  Ştiinţa Beltiug: Nichita, Toduţ, Purguly, Rebegea, Bunea, Alexandru, Gulya, Baciu, Covaci, Feier, Dolca, Hoffer.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img