More  ATENȚIE!!! Discount-uri, surprize si concursuri la UN AN de PEARL BEAUTY CENTER

  A trecut deja Un An de cand Pearl Beauty Center bucura satmarenii cu serviciile sale de inalta calitate si echipamentele de ultima generatie.
  Acum exact cu an, la lansarea salonului, Gyongyi Martocsan (managerul salonului) si-a propus un obiectiv maret: fiecare satmareanca sa aiba puterea sa se priveasca in oglinda cu incredere si apreciere, pentru ca a scapat de complexele care o incorsetau.Acum, cand salonul a ajuns la un an de existenta, Gyongyi Martocsan ne-a marturisit ca a facut deja un pas semnificat spre acest obiectiv. Putem spune cu certitudine, ca cele aproape 7000 de proceduri realizate in ultima an (tratamente faciale, corporale, sesiune de epilare definitiva) si cei 1000 de centimetri dati jos de pe zonele dificile ale corporului,  au adus zambete pe fetele clientelor care le-au acordat increderea.

  Pentru a sprijini si mai mult acest deziderat frumos, conducerea salonului a lansat prima campanie de responsabilitate sociala in domeniul frumuseti (o premiera pentru Satu Mare)- „Transformarea Anului”, prima competitie dedicata mamicilor. Pe langa rasfatul cuvenit, castigatoarea va reveni la kilogramele dorite cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie disponibile in salon, a sfaturilor de alimentatie si a recomandarilor sportive.
  Valoarea premiului este de aproximativ 4700lei. Ramaneti aproape de Pearl Beauty Center pentru a vedea la cald progresul castigatoarea.
  Conducerea salonului a pregatit o campanie de discount-uri, in perioada 1-8, toate produsele si serviciile se vor bucura de 30% discount. Vestea si mai buna este ca, toate serviciile achizitionate in perioada 1-8 Martie vor putea fi realizate/oferite cadou pe parcursul a 90 de zile.
  O oferta demna de luat in considerare, tinand cont ca asemenea reduceri vor mai exista abia de Black Friday (la finele anului 2019).
  Atunci cand lucrurile sunt facute cu pasiune, rabdare si dedicare, vin si aprecierile. Pearl Beauty Center este unul din saloanele canditate la titlul de Salonul Anului 2019 in Romania. Cu like-ul vostru oferit pe acest link , Pearl Beauty Center, poate sa devina cel mai apreciat salon din Romania.
  Ani Multi si frumosi, Pearl Beauty Center! Iti dorim sa continui cu spor in indeplinerea obiectivului tau frumos, iar noi vom fi aici sa-ti trecem pragul de fiecare data!
  Salonul Pearl Beauty Center va asteapta pe strada Avram Iancu nr.58 (cu intrare de pe strada Andrei Muresanu), de Luni pana Vineri intre orele 08:00-21:00, iar Sambata de la 09:00- 15:00.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE