More


  Campioanele județelor Satu Mare și Bistrița – Năsăud se vor duela pentru un loc în Liga a 3-a

  =

  Federaţia Română de Fotbal a stabilit, vineri , prin tragerea la sorţi organizată la Casa Fotbalului, meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3.

  Stabilirea celor 21 de jocuri de baraj a fost făcută în conformitate cu împărţirea celor 42 de asociaţii din ţară în şapte regiuni administrative. Din fiecare regiune au rezultat câte trei dueluri, prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc în parte urmând să fie cea organizatoare a partidei tur. Returul se desfăşoară pe terenul celeilalte echipe extrase.

  Pentru moment, se ştiu doar duelurile dintre judeţe, la finalul sezonului urmând să se afle exact echipele campioane care se vor lupta pentru a promova în Liga 3.

  Meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3 vor avea ca date de disputare zilele de 15 iunie 2019, ora 18:00, turul, şi 22 iunie, ora 17:30, returul.

  Campioana județului Satu Mare va întâlni în dublă manșă câștigătoarea Ligii a 4-a din Bistrița-Năsăud. Este al doilea an consecutiv când la tragerea la sorți campioanele din Satu Mare și Bistrița-Năsăud ar trebui să joace cu promovarea pe masă…Spunem ar trebui pentru că anul trecut Energia Negrești, campioana Sătmarului, n-a mai apucat să joace cu Gloria Bistrița deoarece nu a avut dosarul de licențiere complet. Mai precis oșenii n-au avut CIS-ul (Certificatul de Identitate Sportivă).

  Acum echipele aspirante la titlu, Talna Orașu Nou, Energia Negrești, CSM Olimpia Satu Mare , Știința Beltiug sau AS Căpleni au timp destul la dispoziție să-și facă un CIS…Cu mențiunea că unele dintre echipe îl și au deja.

  Liga a 4-a din Bistrița- Năsăud este formată din două serii de câte opt. Seria Nord e condusă detașat după tur de Minerul Rodna. Iar seria Sud de Atletico Monor. Cele două formații au șanse mari să se întâlnească în finala campionatului.

  Iată ce a rezultat în urma tragerii la sorţi:

  Regiunea 1, Nord-Est
  Bacău – Botoşani
  Suceava – Neamţ
  Vaslui – Iaşi

  Regiunea 2, Nord-Vest
  Maramureş – Sălaj
  Satu Mare – Bistriţa-Năsăud
  Cluj – Bihor

  Regiunea 3, Centru
  Harghita – Sibiu
  Covasna – Braşov
  Mureş – Alba

  Regiunea 4, Vest
  Caraş Severin – Timiş
  Arad – Hunedoara
  Mehedinţi – Gorj

  Regiunea 5, Sud-Vest
  Argeş – Vâlcea
  Teleorman – Dolj
  Olt – Dâmboviţa

  Regiunea 6, Sud
  Călăraşi – Bucureşti
  Ialomiţa – Ilfov
  Giurgiu – Prahova

  Regiunea 7, Sud-Est
  Galaţi – Buzău
  Brăila – Vrancea
  Tulcea – Constanţa

  Au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică, fiecare asociaţie judeţeană având obligaţia de a trimite, la Departamentul Competiţii al FRF, un tabel cu cluburile/asociaţiile sportive participante la campionatul Ligii 4, ediţia 2018/2019.

  Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 10 iunie 2019, structurile sportive calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img