More


  DECIZIE! Asistații social, puși să MUNCEASCĂ! Vor fi scoși cu POLIȚIA

  =

  În ultima sa ședință, Consiliul Local Satu Mare a aprobat Planul de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2019, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social. Astfel, din fiecare familie care beneficiază de ajutor social, cel puțin un membru este obligat să presteze muncă în folosul comunității.

  Scoși la muncă de Poliția Locală

  Programul de desfăşurare a activităţii, de către beneficiarii de ajutor social apţi de muncă se stabileşte în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi ale săptămânii. Intervalul orar de desfăşurare al activităţii de către aceste persoane se va stabili în funcție de activitățile operative ale Poliției Locale.

  Echipamentul de protecţie a muncii şi logistica necesară desfăşurării activităţilor se va asigura de către Direcția de Asistenţă Socială Satu Mare, iar transportul şi supravegherea beneficiarilor de ajutor social, apţi de muncă, pe toată durata desfăşurării lucrărilor se va efectua de către Poliţia Locală Satu Mare

  Ce lucrări vor fi prestate

  Printre activitățile propuse se numără salubrizarea zonelor municipiului unde se constată locuri de depozitare a deşeurilor menajere clandestine, curățarea de deşeuri menajere şi resturi de vegetație a celor două diguri ale râului Someş, a altor zone verzi din municipiu.

  De asemenea, se mai are în vedere curățarea panourilor de afişaj din municipiu, curăţarea trotuarelor şi aleilor pietonale în locaţiile din municipiu unde există imobile nelocuite, decolmatarea şanțurilor şi rigolelor din domeniul public şi privat al municipiului și altele.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img