More


  Emoții doar o repriză

  =

  ????????????????????????????????????

  Oboseala acumulată după derby-ul de sâmbătă cu Sepsi și mai ales apoi cu drumul până la malul mării și-a spus cuvântul iar baschetbalistele de la CSM Satu Mare au intrat mai greu în meci, miercuri seara, la Constanța.

  Phoenix a condus la pauză cu 27-22 pe fondul ratărilor incredibile ale echipei noastre și a lipsei de prospețime a jucătoarelor lui Lopez.
  În partea a doua însă antrenorul spaniol a găsit soluția de a readuce rapid la viață echipa CSM-ului și cu schimbări de tactică le-a redus la tăcere pe gazde.
  De remarcat efortul depus de Brittany Denson. Americanca a resimțit din plin oboseala acumulată la derby-ul cu Sepsi și a avut nevoie de investigații și îngrijiri medicale luni și marți. Din fericire verdictul medicilor a fost … oboseală… iar miercuri Denson a tras de ea și a intrat din primul minut în partida de la Constanța. Și a făcut un nou meci bun cu 14 puncte marcate și 5 recuperări în cele 25 de minute jucate.
  Andrea Olah a fost cea mai bună marcatoare a formației noastre, 15 puncte, în vreme ce la gazde Jovanovic a pus 18 puncte pe tabelă.
  Urmează în LNBF un meci acasă, duminică, 17 februarie de la ora 18 cu CSM Târgoviște.
  Scorul pe sferturi în partida CS Phoenix-Știința – CSM Satu Mare: 12-10, 15-12, 15-28, 10-20.
  Au jucat:
  Phoenix Constanţa: Jovanovic – 18p, T. Armanu – 11p, Erak – 9p, E. Armanu – 7p, Douglas – 5p, Cutaş – 2p. Antrenor: P. Stanojcic.
  CSM Satu Mare: Olah – 15p, Denson – 14p, Mandache – 12p, Llyoyd – 12, Baltic – 6p, Amukamara – 5p, Kadar – 2p, Huţanu – 2p, Pop – 2p, Uiuiu. Antrenor: Maikel Lopez.
  Pentru echipa constănţeană au înscris Jelena Jovanovic 18 puncte, Teodora Armanu 11p, Vladinka Erak 9p, Ecaterina Armanu 7p, Chelsea Douglas 5p şi Cristiana Cutaș 2p.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img