More  Favorite sub Tâmpa

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare n-au avut prea mult timp de refacere după victoria de duminică seara, 82-41 cu CSM Târgoviște.

  Un antrenament luni seara și apoi marți deplasare la Brașov pentru meciul de azi cu Olimpia. E un program extrem de încărcat mai ales că în week-end unele dintre fete vor merge și la ultimele turnee de Cupa României la 3×3, iar apoi săptămâna viitoare e programată deplasarea la Târgoviște pentru meciul tur din sferturile Cupei României.

  Echipa e însă pe val și a demonstrat o formă deosebită în acest an așa că CSM-ul putem spune că pleacă cu prima șansă în meciul de azi de la Brașov.

  Nu sunt probleme de lot, doar Adina Pop acuză o răceală ușoară. În plus, atmosfera e una excelentă, iar sărbătoritele săptămânii, Andrea Olah și Alexandra Uiuiu, își doresc un cadou, o victorie, din partea colegelor.

  Andrea Olah și-a serbat ieri, în autocar, ziua de naștere, iar Alexandra Uiuiu schimbă azi prefixul și va juca în ziua în care împlinește 30 de ani.

  Olimpia Brașov e pe cale s-o piardă pe sătmăreanca Flavia Ferenczi. Ferenczi e cu un pas la FCC ICIM Arad , aceasta având se pare de primit ceva restanțe salariale de la Brașov. Brașovencele au mai pierdut-o și pe Arsenic , plecată în Cehia, dar au reușit și două transferuri, le-au achiziționat pe Brandi Wingate și pe Devran Tanacan.

  Partida din această seara va fi arbitrată de Laszlo Bukaresti, Amalia Marchiș și Lavinia Gheorghe.
  Se mai joacă în această etapă, Sepsi- U Cluj Napoca și CSM Târgoviște- Phoenix Constanța.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE