More


  FOTO. El este POLIȚISTUL-EROU! A salvat VIATA unui TÂNĂR de 23 de ani

  =

  Un alt polițist din județul Satu Mare s-a dovedit a fi un adevărat erou. Este vorba despre șeful Postului de Poliție Crucișor, Vasile Ungur, cvare a salvat de la moarte un tânăr de 23 de ani.

  În data de 14 februarie a.c., chiar de Valentines Day, la ora 10.06, un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Poiana Codrului, anunța printr-un apel la 112 că dorește să se sinucidă în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu părinții.

  Apelul a fost direcționat către agent de poliție Ungur Vasile, șeful Postului de Poliție Crucișor, care sa deplasat de urgență la domiciliul tânărului, unde, întâlnindu-se cu părinții acestuia, le-a comunicat de intențiile fiului lor și au pornit împreună în căutarea lui.

  Ajuns la o anexă, a constatat că poarta de acces era închisă din interior, astfel că a forţat-o pentru a reuşi să intre, moment în care a observat tânărul agățat cu ajutorul unei sârme, înfășurate în jurul gâtului, de un par în mijlocul anexei.

  Văzând că acesta prezintă semne vitale, l-a eliberat din prinsoare, l-a scos afară și i-a acordat primul ajutor, salvându-i viața.

  Ulterior a solicitat o ambulanță care l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  Agentul de poliție Ungur Vasile își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, la Postul de Poliţie Crucișor, din luna iulie 2016, fiind încadrat din sursă externă.

  Înainte a îmbrăca uniforma de polițist, eroul nostru, a îmbrăcat uniforma de militar, timp de 6 ani, perioadă în care a fost trimis în misiune și în Afganistan.

  ”Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea şi profesionalismul de care a dat dovadă! Prima, şi cea mai importantă atribuţie a Poliţiei Române – apără viaţa!”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img