More


  FOTO. PERICOL în zona CENTRALĂ a Sătmarului. Cad CĂRĂMIZI de pe o clădire

  =


  Din cauza umezelii excesive, anumite porțiuni de tencuială de pe clădiri începe să se desprindă și să cadă, punând în real pericol viața trecătorilor.

  Sătmăreanca Anamaria Șipoș ne-a atras atenția că pericolul este și mai mare în dreptul unui imobil de pe Calea Traian, în zona în care cu ceva timp în urmă funcționa un magazin alimentar, nu departe de Muzeul Județean.

  Potrivit celor spuse de sătmăreancă, de pe pereții acestui imobil nu cade doar tencuiala, ci este pericol real să cadă chiar bucăți de cărămidă sau cărămizi întregi.

  În acest sens, atragem și noi, la rândul nostru, atenția pietonilor care circulă în această zonă să fie cu băgare de seamă și, dacă există posibilitatea, să evite trotuarul din dreptul acestui imobil.

  De asemenea, ar fi bine dacă o echipă de specialiști ar merge până la fața locului pentru a vedea care este starea de fapt a pereților acestui imobil, până nu se întâmplă vreo tragedie.

  În altă ordine de idei, reprezentanții Primăriei Satu Mare le aduce la cunoștința sătmărenilor că pot face sesizări atât pe site-ul instituției, www.satu-mare.ro, cât și pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/primariasatumare/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img