More


  FOTO. SÂNGE PROASPĂT la conducerea JANDARMERIEI Sătmărene. Un locotenent-colonel în funcția de prim adjunct

  =

  Locotenent-colonel Adrian – Relu ŞTIRB a fost numit în funcţia de Prim Adjunct al Inspectorului-șef al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare. Ordinul de numire în funcţie, semnat de către Inspectorul General al Jandarmeriei Române, vine ca urmare a promovării de către ofiţer a concursului organizat de către Jandarmeria Română la sfârşitul lunii ianuarie a.c.

  Născut la 08 martie 1972 în Zalău, lt. col. Adrian – Relu ŞTIRB este un ofiţer cu experienţă, fiind încadrat anterior la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj unde a îndeplinit succesiv funcţii de comandă şi în domeniul organizare-coordonare misiuni. Este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2002, cu specializarea ştiinţe juridice, pentru ca mai apoi să-şi desăvârşească studiile urmând cursuri de master cu specializarea ştiinţe penale în cadrul aceleiaşi instituţii.

  La nivelul unităţii sătmărene, principalele atribuţii de serviciu vor fi de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie de ordine şi siguranţă publică, urmărind îndeplinirea tuturor misiunilor cu maximă eficienţă, însoţite de o utilizare corectă a resurselor avute la dispoziţie.

  Locotenent colonel Ştirb Relu – Adrian nu este un străin pentru personalul Jandarmeriei Sătmărene, domnia sa fiind împuternicit începând cu luna martie a anului 2018 să exercite atribuţiile funcţiei de Prim Adjunct. Odată cu titularizarea pe funcţie domnia sa a transmis tuturor colegilor principalele sale obiective: îmbunătăţirea şi eficientizarea modului de organizare a misiunilor şi creşterea siguranţei cetăţenilor judeţului Satu Mare.

  Cu acest prilej, Inspectorul – Şef al unităţii, şi a exprimat mulţumirea pentru faptul că unitatea a câştigat un ofiţer competent, comanda unităţii este completă şi ia dorit succes în activitate domnul locotenent colonel Adrian – Relu Ştirb.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img