More


  FOTOGALERIE. Principalele obiective de dezvoltare ale județului și municipiului Satu Mare, prezentate la “Business&Local community”

  =


  Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest și Asociația Camera Meșteșugarilor au organizat joi seara, cea de a V-a edițție a evenimentului intitulat: “Business&Local community”. Manifestarea s-a desfășurat la Casa Mestesugarilor din Satu Mare, str. Stefan cel Mare nr. 18 (fostul cinematograf Popular).

  Manifestarea, de o înaltă ținută, a fost onorată de prezența vicepreședintelui Asociației Germane de Industrie ”German Business Club”, sătmăreanul Iosif Szepessy, a președiuntelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, a city-managerului municipiului Satu Mare, Masculik Csaba, dar și a membrilor celor două asociuații.

  Evenimentul a debutat cu o scurtă retrospectivă a anului 2018 și câteva obiective pentru 2019 a Asociației Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest, prezentare făcută de președintele asociației, Iuliu Cadar.

  Obiectivele prioritare ale Municipiului Satu Mare au fost prezentate, în cele ce au urmat, de Maskulik Csaba, administratorul public al municipiului Satu Mare. Potrivit acestuia, conducerea Primăriei dorește continuarea ritmului de dezvoltare și realizarea unor investiții importante din fonduri de la bugetul local. O preocupare majoră rămâne atragerea de fonduri europene, iar aceste proiecte pot fi accelarate dacă mediul de afaceri rămâne un partener, iar firmele se vor implica activ, participând la licitațiile organizate de Primărie.

  În continuare, președintele Județului Satu Mare, Pataki Csaba, a trecut în revistă cele mai importante investiții din județ făcute anul trecut în domeniile de infrastructură rutieră, sănătate și atragere de fonduri europene. Totodată a prezentat prioritățile pentru 2019. Le-a mulțumi încă odată celor din asociații, că alături de partenerii din Ostalb duc o luptă comună pentru realizarea învățământului dual în județul nostru, la cele mai înalte standarde.

  Ședința DRW s-a încheiat cu o sesiune de networking după prezentarea ”Migrația forței de muncă” realizată de Flore Ioan, reprezentat ITM Satu Mare și Ștefan Dragoș de la Biroul de Imigrări al județului Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img