More


  George Kadar, vicecampion național la heptatlon

  =

  Campionatul Naţional de atletism probe combinate la juniori 1 în sală a avut loc la sfârșitul săptămânii la București. Concursul dedicat sportivilor cu vârstele de până la 19 ani a strâns la Bucureşti atleţi din toată ţara. Printre ei şi trei sportivi de la LPS-CS Satu Mare.
  Cel mai preţios rezultat l-a înregistrat George Kadar (foto – primul de sus din partea stângă), atlet antrenat de Horea Macarie. George a devenit vicecampion naţional la heptatlon (60 m, lungime, greutate, înălţime, 60 mg, prăjină, 1.000 m) acumulând 4.170 puncte. Şi de precizat că George are doar 16 ani!
  Alte rezultate înregistrate de LPS-CS:

  • Laurenţiu Vădan: locul 4 la heptatlon, 3.900p
  • Arnold Dragoş: locul 9 la înălţime (1,79), locul 11 la 60 mg (9,74 sec)
  Cei doi sunt antrenaţi de Radu Achim.
  Luni s-a desfăşurat la Bucureşti ediţia 2019 a Campionatului Naţional la aruncări lungi, seniori şi tineret. Satu Mare a avut câţiva juniori şi vom reveni cu rezultatele înregistrate. Pe plan naţional urmează C.N. de juniori 2 la probe combinate în sală din perioada 8-9 martie.
  Competiții la Carei
  şi Satu Mare
  Asociaţia Judeţeană de Atletism Satu Mare continuă să aibă o activitate bogată în anul 2019. După Campionatul Judeţean pe care l-a organizat la Cluj-Napoca, preşedintele Horea Macarie spune că au apărut alte două concursuri în calendarul AJA.
  În data de 20 martie a.c., se va organiza în municipiul Carei un campionat de aruncări lungi la juniori şi copii, iar la mi-jlocul lunii aprilie vom avea la Satu Mare etapa judeţeană a Campionatelor Naţionale de sală copii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img