More


  În județul Satu Mare nu există niciun radar fix

  =

  Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR) a transmis ieri un comunicat de presă în care anunță că nu a încheiat cu Poliția Română niciun protocol pentru radare. Astfel, în județul Satu Mare nu există niciun radar fix.

  Precizarea a venit după ce într-o anumită parte a presei a apărut această informaţie. „În urma informațiilor apărute în presă precizăm că nu există un protocol încheiat între CNAIR SA și Poliția Română privind folosirea în regim de radar a camerelor foto/video amplasate pe drumurile publice. Camerele foto/video care aparțin CNAIR sunt folosite doar pentru identificarea autovehiculelor care circulă pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale fără a dețin rovinietă sau care tranzitează podurile dunărene fără a achita tariful de trecere (peaj), ori pentru a identifica situațiile care afectează siguranța circulației”, precizează CNAIR.

  În judeţul Satu Mare există o singură cameră , cea din Decebal, care este folosită exclusiv pentru controlul rovinietei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img