More


  ÎNGRIJORARE! Se văd deja ”rezultatele” NOULUI DIRECTOR al Aeroportului Satu Mare. Tarom MUTĂ la Baia Mare JUMĂTATE din cursele de la Satu Mare

  =

  Rezultatele managementului noii conduceri a Aeroportului Satu Mare încep să se vadă. Dacă fostul director, Nicolae Fechete, a reușit să aducă la Satu Mare curse internaționale, curse estivale și câte 10 zboruri (câte două pe zi) pe săptămână spre București, odată cu venirea noul director, Mihai Pătrașcu, compania Tarom a mutat jumătate dintre curse pe Aeroportul Baia Mare.

  Astfel, începând cu data de 4 martie, aeronavele Tarom vor opera tot cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Satu Mare, însă vor exista curse către București doar o dată pe zi. Dacă în această lună există curse la ora 9.10, dar și la 18.50, din martie sătmărenii vor avea o singură opțiune.

  Zborurile de pe aeroportul Baia Mare au fost reluate după aproximativ doi ani de lucrări, la începutul lunii septembrie 2018, Tarom operând, în aceste luni, cu o frecvență de două zboruri săptămânale. Din data de 4 martie, compania națională mută jumătate din curse de la Satu Mare la Baia Mare și va opera cinci zile pe săptămână de pe Aeroportul Maramureș.

  Toate astea după ce Mihai Pătrașcu a câștigat postul de director al Aeroportului Internațional Satu Mare, învingându-l la punctaj pe actualul director al instituţiei, Nicolae Fechete, cel care a negociat toate cursaele aeriene, naționale și internaționale, de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

  Presa din Maramureş scrie despre Mihai Pătraşcu că este un personaj controversat. El ar fi fost numit la conducerea Aeroportului Baia Mare ca răsplată pentru implicarea în PDL, fiind şi candidat al partidului la Primăria Baia Mare.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img