More


  Invitație la festivalul de floretă de la sala Csipler!

  =

  Întrecerea feminină de la Cupa Satu Mare, de sâmbătă, 9 februarie 2019, este etapă în Circuitul European de cadeți, iar la start sunt așteptate să se alinieze 87 de sportive din 12 țări.
  România are cea mai numeroasă delegație, cu câte 23 de sportive, Ungaria și Ucraina vin cu 19 floretiste, Polonia și Olanda cu câte 5, Slovacia și Suedia cu câte 4, Bulgaria cu 3, Cehia cu 2, Belgia, Croația și Germania cu câte una.
  De remarcat că la start o vom avea și pe campioana de anul trecut de la Satu Mare, ucraineanca Alina Poloziuk.
  Începând din 2015, la inițiativa organizatorilor – Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare, CS Satu Mare, DJTS Satu Mare și Federația Română de Scrimă – , Cupa Satu Mare la feminin se numește și Memorial „Ecaterina Stahl”.
  Din păcate, s-a renunțat la organizarea și a unui concurs la masculin din cauza numărului scăzut de participanți pe care l-am avut anul trecut. Există însă o intenție a organizatorilor ca Memorialul Vasile Costa la masculin să fie programat într-o altă perioadă , una în care programul internațional să permită sportivilor să ajungă și la Satu Mare într-un număr ceva mai mare.
  Astfel, în week-end vom avea etapa de Circuit European la cadete, atât la individual cât și pe echipe.
  Sâmbătă competiția va debuta la ora 9 iar în grupe se va trage atât în sala Csipler, cât și în sala de sport de la Colegiul Ioan Slavici. Finala ar trebui să înceapă la ora 19.
  De remarcat că cea mai bine clasată floretistă din Satu Mare la Cupa Satu Mare, de sâmbătă, 9 februarie 2019, va primi trofeul „Ecaterina Stahl”. Duminică vom avea de dimineață întrecerea pe echipe!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img