More


  Ioan Ciupac, noul consilier județean PSD

  =

  Fostul primar al comunei Turţ, Ioan Ciupac, este, începând de ieri, noul consilier județean. Acesta a depus jurământul în cadrul ședinței de ieri. Tot cu aceeași ocazie, președintele Pataki Csaba a făcut câteva precizări în ceea ce privește cursele aeriene de pe Aeroportul Satu Mare.

  A depus jurământul
  Consiliul Județean Satu Mare are, de ieri, un nou membru în componența sa. Întruniți în ședință ordinară, aleșii județeni au validat mandatul de consilier judeţean, în cadrul Consiliului Județean Satu Mare, al domnului Ioan Ciupac.

  Noul consilier județean, reprezentant al Partidului Social Democrat, a depus jurământul, ocupând astfel unul dintre cele trei locuri rămase vacante după eliberarea acestora de către foștii consilieri județeni din partea PSD, Ciprian George Ardelean, Alexandru Horvat și Constantin Ferencz.

  În continuare, au fost votate, fără probleme majore, cele patru puncte de pe ordinea de zi.

  Câte curse aeriene mai sunt de la Satu Mare
  La punctul diverse, mai mulți consilieri au luat cuvântul pentru a puncta anumite aspecte din domenii diferite.

  Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, a luat cuvântul și i-a cerut președintelui Pataki, în numele sătmărenilor, să facă demersurile necesare pentru ca Tarom să nu mai transfere la Baia Mare o parte dintre cursele aeriene de pe Aeroportul Satu Mare.

  Președintele i-a răspuns că decizia finală a Companiei Tarom spune că rămân cursele la Satu Mare în zilele 1, 3 si 4 , luni, miercuri și joi, în ceea ce privește cursele de dimineață, precum și toate cursele de seară de până acum.

  Alte discuții
  Ileana Blidar a ținut să o felicite pe managerul spitalului din Negrești Oaș, Diana Mitruț pentru că a avut inițiativa de a participa la campania „Spitale Color”, campanie care se deruleaza la nivel național. De asemenea consilierul județean dorește să inițieze un proiect cu Consiliul Județean și Scoala de Arte în care copiii talentați ai Scolii de Arte să creeze diferite tablouri pentru a da viață spitalelor, pentru a le colora acolo unde beneficiarul final este pacientul, dar nu numai.

  Totodată, s-a ridicat și problema bibliotecii, însă președintele Pataki a spus că până ce nu vede promulgată o lege și pe urmă contractul cu Ministerul Culturii, nu se poate face identificări de spațiu. Toate la momentul respectiv, astfel că nu are rost să se poarte discuții momentan.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img