More


  Kovacs și Hațegan arbitrează în Europa League

  =

  Manșa retur a 16-imilor de finală din Europa League aduce noi delegări pentru cavalerii fluierului din România. Cel mai bine cotat arbitru român, Ovidiu Hațegan, dar și careianul Istvan Kovacs au primit meciuri din partea UEFA pentru joi seară.

  După ce-a condus fără greșeală partida Celtic – Valencia 0-2, de joia trecută, Ovidiu și cei din brigada sa au primit un nou meci în Europa League.

  Joi seară, de la ora 22:00, pe Estádio da Luz, din Lisabona, Hațegan a fost delegat la partida dintre Benfica și Galatasaray. În tur, Benfica s-a impus cu 2-1 după reușitele lui Salvio și Seferovici, iar pentru turci a marcat Luyindama. Pentru Hațegan, acesta va fi al șaptelea meci în actualul sezon al cupelor europene.

  BENFICA – GALATASARAY

  Arbitru: Ovidiu Hațegan
  Asistenți: Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe
  Adiționali: Sebastian Colțescu, Radu Petrescu
  Al patrulea oficial: Radu Ghinguleac

  Nu doar Hațegan are meci în Europa League! Și careianul Istvan Kovacs a primit delegare în manșa retur a 16-imilor. Arbitrul din Carei a fost trimis la Zagreb pentru confruntarea dintre Dinamo și Viktoria Plzen.

  În tur, cehii s-au impus cu 2-1. Partida se va juca pe stadionul “Maksimir” de la ora 19:55. În actualul sezon european, Kovacs a avut cinci meciuri în Europa League și unul în Champions League.

  DINAMO ZAGREB – VIKTORIA PLZEN

  Arbitru: István Kovács
  Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene
  Adiționali: Marius Avram, Horațiu Feșnic
  Al patrulea oficial: Alexandru Cerei  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img