More  Liga 1 / Dacian Nastai, despre noua experiență de la FCSB

  După ani buni în care a crescut generații valoroase și a avut rezultate la nivel de copii și juniori la Satu Mare, prof. Dacian Nastai de la LPS a ajuns vara trecută la FCSB fiind numit coordonator la juniori U 19 și la echipa a doua.

  După o toamnă cu rezultate bune la Centrul de copii și juniori de la FCSB și cu jucători propulsați de la satelit la echipa de liga 1, lui Dacian Nastai i s-a oferit șansa de a face parte din staff-ul noului tehnician de la FCSB, Mihai Teja. Nastai este responsabil cu monitorizarea video dar are în mare măsură și responsabilități de secund alături de Bogdan Andone.

  După remiza de la Călărași, Nastai a stat luni pentru prima oară pe banca tehnică a Arenei Naționale la meciul câștigat, 3-0, de FCSB cu Hermanstadt.

  ” A fost o experiență deosebită. Suntem ca o familie în staff-ul tehnic, muncim foarte mult și sper ca la final să și culegem roadele. Cred că Mihai (n.r. Teja) poate aduce împreună cu toți cei din jurul său și cu jucătorii un nou titlu la FCSB. Mă bucur că mi s-a oferit această șansă și cred că toate eforturile, sacrificiile și munca depusă de mine până acum în carieră n-au fost în zadar. Am ajuns să lucrez la cel mai mare club din România”, ne-a spus sătmăreanul de pe banca FCSB-ului.

  Nastai pregătește împreună cu colegii din staff toate detaliile pentru ca FCSB să se impună luni la Chiajna. ” Nu avem voie să facem pași greșiți. Sunt convins că putem câștiga luni seara” ne-a mai spus Nastai.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE