More

    MOBILIZARE GENERALĂ! Toți SĂTMĂRENII trebuie să-l VOTEZE pe ALDO BLAGA la EUROVISION!!!


    Sătmăreanul Aldo Blaga este în finala selecției naționale la Eurovision România. Marea finală va avea loc în această seară, de la ora 20.30, şi va fi transmisă în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+. Practic, Aldo Blaga se află în fața unei premieri absolute. Ca județul Satu Mare să aibă, pentru prima dată, un reprezentant la concursul Eurovision. Dar pentru asta, Aldo Blaga are nevoie de ajutoul nostru, al tuturor sătmărenilor. un vot la 1264 cu textul 06 sau 6 – DUPA START VOT – pe TVR.

    Sătmăreanul Aldo Blaga, în finala selecției naționale la Eurovision România. Piesa interpretată de sătmăreanul Aldo Blaga, „Your journey”, a fost aleasă de public pentru a ajunge în finala Eurovision România.

    În faza finală s-au mai calificat: Olivier Kaye, Letiţia Moisescu & Sensibil Balkan, Laura Bretan, Ester Peony, Linda Teodosiu. Publicul a votat melodia „Your journey” a sătmăreanului Aldo Blaga.

    Selecţia Naţională Eurovision se va încheia cu marea finală, care va avea loc duminică, 17 februarie, la Bucureşti, de la ora 20.30. În ultimul act al competiţiei, juriul semifinalelor va preda ştafeta juriului internaţional, care va alege, alături de public, reprezentantul României în faza internaţională.

    Sătmăreanul Aldo Blaga are șanse serioasă să câștige această finală și să reprezinte România la Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv (Israel), cu semifinalele în 14 şi 16 mai şi finala în 18 mai. Cu atât mai mult cu cât sapecialiștii consideră că Aldo Blaga este una dintre cele mai bune voci în această finală.

    Într-un interviu acordat Gazetei de Nord Vest, Aldo Blaga a declarat că ar fi o onoare pentru el să poarte steagul României la Tel Aviv. O onoare ar fi și pentru noi, toți sătmărenii. El a spus că decizia de a se înscrie la concursul Eurovosion România a fost luată de el la insistențele și îndemnul managerului său – Nicoleta Roman, căreia îi mulțumește și pe care o salută pe această cale.

    ”Da! Aș fi extrem de onorat și fericit să port steagul României la Tel Aviv și să duc mesajul piesei mele cât mai departe…să atingă cât mai multe suflete…să schimbe, de ce nu, cât mai multe vieți în bine!”, a spus Aldo.

    Finala Erovision România de duminică va fi transmisă în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+.

    ”Sper că pot conta pe susținerea tuturor sătmărenilor mei, duminică, 17 Februarie, ora 20:30 – cu un vot la 1264 cu textul 06 sau 6 – DUPA START VOT – pe TVR.
    Aste e șansa mea…a noastră…să punem Sătmarul pe harta internațională”: ALDO BLAGA.

    Așdar, toți sătmărenii au datoria morală de a-l vota pe Aldo Blaga la Eurovision. Arată cu un LIKE că îl susții. DISTRIBUIE să afle TOȚI SĂTMĂRENII!!!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE