More


  Nelu Donca duce și Olimpia suporterilor la Ocna Șugatag

  =

  Antrenorul Nelu Donca va sta în această lună mai mult la Ocna Șugatag decât acasă. Spunem acest lucru după ce în vacanța intersemestrială Donca a fost o săptămână în cantonament cu grupele de copii de la Juniorul. Iar din 27 februarie se va întoarce în stațiunea maramureșeană cu echipa de liga a 5-a, Olimpia MCMXXI.
  Galben-albaștrii și-au reluat pregătirile în 2 februarie iar până pe 7 aprilie , data la care se reia campionatul, echipa are destul timp să pună strategia de promovare la punct.
  Sâmbătă se va juca la Agriș primul test împotriva vulturilor din localitate. Apoi trupa lui Nelu Donca va mai întâlni Turul Micula pe 3 martie şi Crasna Moftinu Mic pe 10 martie.
  Lotul Olimpiei cu care Nelu Donca a început pregătirile: Adrian Crişan, Liviu Blidar, Bogdan Ile, Călin Turşuc, Răzvan Vonet, Sergiu Pop, Istvan Lakatos, Ioan Cuth, Patrik Mitraşca, Remus Palcău, Nagy Leonard, Ionuţ Doroş, Florin Puţi, Mihai Marius, Erik Srepler, Robert Nagy.
  Căpitanul Sebastian Moroşan a părăsit corabia acesta plecând la muncă în străinătate.. Deocamdată, Alex Ţîrtiu şi Raini Gherasim sunt singurele achiziții!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img