More


  Victorie de moral pentru trupa lui Ritli

  =

  Liderul seriei B a Ligii a 4-a, CSM Olimpia Satu Mare, a reușit o victorie oarecum surprinzătoare în amicalul jucat ieri la Nyirbator în Ungaria. Spunem surprinzătoare dacă ne referim la faptul că trupa lui Ritli a întâlnit pe Minerul Baia Mare, ocupanta locului doi în seria a 5-a a ligii a 3-a și una dintre candidatele la promovarea în eșalonul secund. În plus a fost un succes clar, conturat în partea a doua, , după un meci bun făcut de jucătorii sătmăreni.

  CSM Olimpia Satu Mare s-a impus cu 5-2 grație unui joc inteligent prestat de trupa lui Ritli, cu trei goluri marcate pe contraatac și cu execuții spectaculoase ale atacanților noștri.
  ”Brata a deschis scorul pentru ei în minutul 7 după o lovitură liberă excelent executată. Imediat am egalat prin Faur în minutul 19 iar peste alte cinci minute Bogdan Nyilvan a punctat pentru 2-1. Băimărenii au egalat în minutul 37 prin Bococi. În partea a doua, Cadar și Nyilvan Rareș au înscris pentru 4-2 iar în ultimul sfert de oră, după ce ambele echipe au efectuat mai multe schimbări, am marcat pentru 5-2 prin Vădan”, a descris evoluția scorului antrenorul sătmărenilor, Ritli Zoltan.
  Acesta s-a declarat mulțumit de modul în care elevii săi au evoluat, de dăruirea și de capacitatea de efort arătate în fața unui adversar considerat superior.
  ”O luăm pas cu pas în pregătire și suntem conștienți că mai avem mult de muncit până la îndeplinirea obiectivelor. E o victorie de moral care ne dă speranțe dar asta nu înseamnă că deja suntem campioni. Trebuie să pregătim bine returul și să demonstrăm pe teren că merităm să ajungem și noi în liga a 3-a”, a mai spus Ritli.
  Acesta a amintit și de transferul lui Tincău de la FCSB II. ”E la noi de o săptămână. Un tânăr de perspectivă, cu un fizic impresionant la 17 ani. Nu l-am folosit azi (n.r. ieri) din cauza unei probleme medicale dar sunt sigur că ne vom putea baza pe el! Trebuie să avem grijă și de viitor!” a mai adăugat Ritli.
  CSM Olimpia va juca sâmbătă la Apa, iar pe 23 februarie e programată o nouă întâlnire cu Minerul Baia Mare. Partida ar urma să se joace la Satu Mare.
  CSM Olimpia- Curileac- Vădan, Doroș, Simon, Ionescu – Schwarzkopf, Faur- Nyilvan B., Bordac, Nyilvan R.- Cadar. După pauză au intrat Oșan și Ritli Raul, iar în ultimele 15 minute au fost folosiți toți jucătorii din lot.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img