More  VIDEO/FOTO. GAȘCA ZURLI, în concert CARITABIL la Satu Mare. Pentru cei ȘAPTE COPII rămași fără CASĂ

  Gașca Zurli, coordonata de, putem să-i spunem așa, sătmăreranca Mirela Retegan, va susține un concert caritabil la Satu Mare. Scopul acestui concert este de a-i ajuta pe cei șapte copii din Tătărești care au rămas sub cerul liber după un incendiu le-a distrus casa. Biletele au fost deja puse în vânzare.

  Aflată azi la Satu Mare, Mirela Retegan s-a deplasat până la fosta farmacie din Tătărești, acolo unde familia cu cei șapte copii miunori și-au găsit adăpost provizoriu. Aici a fost însoțită de Marcela Papici, cea care s-a implicat activ pentru a aduna fonduri în vederea cumpărării unei case pentru familia greu încercată, dar și de cunoscutul realizator TV, Victor Costantinovici.

  Cu această ocazie, Mirela Retgan a stat de vorbă atât cu membrii familiei, fie că vorbim de adulți (părinți),l fie de copii. De asemenea, a stat de vorbă și cu preotul paroh Florin Libotean, de la care a aflat lucruri frumoase despre această familie.

  Totodată, de la Marcela Papici a aflat că pentru cumpărarea unei case ar fi nevoie de circa 22.000 de euro din care, până acum, s-au adunat circa 10.000.

  Pentru a ajuta familia cewlor șapte copii să-și cumpere o casă, Gașca Zurli va susține duminică, 3 martie, de la ora 10.00, un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor. Toți banii adunați în urma acestui spectacol vor fi donați în vederea cumpărării unei case pentru cei șapte copii frumoși și isteți și părinții acestora.

  Biletele se pot cumpăra de pe https://www.bilete.ro/gasca-zurli-puterea-zambetului/

  Categorii bilete:

  • VIP -150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )
  • Categoria 1- 80 lei
  • Categoria 2- 40 lei

  Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

  INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

  Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

  Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE