More


  VIDEO/FOTO. Săptămână NEBUNĂ pentru POMPIERII sătmăreni. Au INTERVENIT la peste O SUTĂ de cazuri

  =

  Nebunie curată săptămâna trecută în județul Satu Mare, când pompierii sătmăreni au gestionat 103 situații de urgență. Astfel, în perioada 04 – 11.02.a.c. pe lângă cele 92 intervenții SMURD, salvatorii profesioniști au intervenit pentru stingerea a 11 incendii.

  Se observă o tendință de creștere a incendiilor izbucnite în urma utilizării necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire: un incendiu izbucnit la o afumătorie din Racșa, un incendiu la un magazin de haine second hand din Tașnad, două incendii la case de locuit din Carei, respectiv Certeze și patru incendii la coșurile de evacuare a fumului la case de locuit din localitățile Negrești Oaș, Porumbești, Amați și Satu Mare.

  S-a mai intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite, cel mai probabil, din cauza scurtcircuitului electric: la un autoturism aflat pe raza localității Batarci și la un televizor aflat în funcțiune (casă de locuit din Satu Mare).

  Un alt incendiu a izbucnit duminică, în jurul orei 15, la o centrală termică dezafectată din municipiul Satu Mare. Incendiul, care a avut drept cauză probabilă fumatul în locuri nepermise sau neamenajate corespunzător, a fost stins cu operativitate de forțele de intervenție.

  În nici unul dintre aceste evenimente nu au fost înregistrate victime, ele soldându-se doar cu pagube materiale.

  ”Reamintim, și cu această ocazie, importanța curățării periodice și întreținerii corespunzătoare a coșurilor de fum, doar de către personal autorizat și atragem atenția asupra riscului mare de producere a incendiilor prin utilizarea necorespunzătoare a mijloacelor de încălzire”, este mesajul transmis de pompierii sătmăreni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img