More


  VIDEO/FOTO. Un munte de ambiție sub coordonarea Caiac SMile. Felicitări Ionuț Stancovici

  =

  Caiac SMile surprinde și de acestă dată. Așa cum au promis în urmă cu ceva vreme, proiectele nu întârzie să apară și de fiecare dată, atât cei implicați în proiect cât și cei ce privesc din afară, rămân plăcut impresionați de forța, energia și perseverența cu care Ionuț Stancovici face față. În week-end-ul care tocmai s-a încheiat Caiac SMile a pus pe schiuri două persoane cu dizabilități.

  „Am primit două scaune de la Fundația Motivation România și am reușit să le pregătim în așa fel , încât să luam roțile jos și să punem schiuri. Sâmbătă a fost primul test, a ieșit surprinzător de bine, mai avem de corectat unele lucruri la scaun și sâmbătă vom fi iar la pârtie. Ne încântă foarte mult faptul că au prins curaj și se dau singuri”, a povestit Ionuț Stancovici.

  Cei doi schiori au fost mai mult decât încântați și sunt dornici să repete experiența.

  „Mă așteptam la reacția lor, pentru că sunt membrii în clubul nostru, în vară au fost cu caiacul pe apă de munte, pe Someș, au adrenalina în ei, s-au bucurat că sunt pe schiuri, dar au vrut viteză.Vor pe pârtia mare, însă trebuie să o luam încet pentru a se desfașura totul în siguranță”, a mai adăugat Stancovici.

  Oamenii prezenți sâmbătă la pârtie au rămas impresionați de ce au văzut.

  “Am primit felicitări, am primit mesaje de încurajare…oamenii au fost săritori, fericiți. Poate au și ei cunoscuți și le pot spune ce facem noi și cu siguranță ni se vor alătura și alte persoane”, a declarat Ionuț Stancovici, Caiac Smile.
  Acesta nouă experiență va continua, atâta timp cât va fi zăpadă pe pârtie,pentru a profita din plin de tot ce au învățat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img