More


  VIDEO IMPRESIONANT. Concert caritabil GAȘCA ZURLI la Satu Mare. Mirela Retegan se implică pentru a-i ajuta pe cei ȘAPTE COPII din Tătărești rămași fără casă

  =

  Tragedia prin care trece familia cu cei șapte copii minori din Tătărești care au rămas sub cerul liber după ce căsuța lor a fost distrusă de un incendiu a ajuns și la, putem să-i spunem, sătmăreanca Mirela Retegan, fondatoarea trupei Gașca Zurli.

  Într-o intervenție ”live” pe Facebook, Mirela Retegan solicită tuturor oamenilor de bine din țară, dar și din străinătate, care au posibilități financiare, să cumpere măcar o cărămidă pentru casa acestei famii, care ar urma să fie construită la Tătărești. Mirela Retegan spune că această casă va fi gata până de 1 Martie, acesta fiind cel mai frumos cadou pe care cei șapte copilați l-ar putea primi de Mărțișor.

  Mai mult decât atât, Mirela Retegan, anunță și faptul că Gașca Zurli va susține un concert la Satu Mare în data de 3 Martie, la Casa de Cultură. Fondurile adunate cu această ocazie vor fi donate familiei cu cei șapte copii din Tătărești.

  Reamintim faptul că cei care doresc să facă donații pentru a ajuta familia cu șapte copii minori din Tătărești care au rămas fără casă după un cumplit incendiu o pot face acum în conturi bancare deschise atât în lei, cât și în euro, dolari sau în lire sterine.

  Conturile au fost deschise avându-i ca titulari pe Marcela Papici și preotul Florin Libotean și au fost deschise la Banca Transilvania:

  Cont LEI
  RO24BTRLRONCRT0146227501

  Cont EURO
  RO71BTRLEURCRT0146227501

  Cont LIRE
  RO29BTRLGBPCRT0146227501

  Cont DOLARI
  RO75BTRLUSDCRT0146227501

  Până în prezent, s-a adunat suma de 6.230 de euro.

  ”Va suntem recunoscători! La 4 zile de la incendiu care le-a ars casa, suntem la 6230 Euro (cash si conturi – lei, euro, dolari). #Casaoamenilorbuni va deveni realitate datorită domniilor voastre si generozității de care dati dovada! ”, scrie Marcela Papici.
  #Casaoamenilorbuni  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img