More


  VIDEO. Incendiu VIOLENT. PERICOL de EXPLOZIE

  =

  Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au intervenit sâmbătă seara, în jurul orei 19:20, pentru limitarea şi stingerea unui incendiu produs la coșul de fum al unei case de locuit din municipiul Carei.

  La adresa menționată s-au deplasat 15 subofițeri cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent. Pompierii au acționat atât pentru stingerea incendiului, cât și pentru protejarea casei de locuit invecinate aflată la distanță foarte mică, însă nu s-a putut evita propagarea flăcărilor la acoperișul acesteia.

  De asemenea pentru evitarea riscului producerii unor explozii, pompierii au extras din cele două locuințe mai multe butelii de gaz de uz casnic.

  În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. Au ars: acoperișul din carton bituminos, grinzile, cornii și tâmplăria din lemn din structura acoperișurilor celor două case.

  Cauza probabilă a producerii incendiului: coș de fum necurățat, respectiv propagarea incendiului de la vecinătăți.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img