More


  A accidentat un copil, apoi a fugit

  - Advertisement -

  Un minor, de 6 ani, a fost rănit ușor, marți, 12 martie a.c., în urma unui eveniment rutier produs pe raza localității Pelișor. Șoferul s-a pierdut cu firea și a fugit de la locul accidentului.
  Marți, 12 martie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Pelișor.
  În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un conducător auto, de 34 de ani, din localitatea Pusta, județul Sălaj, a accidentat ușor un minor, de 6 ani, din localitatea Pelișor, care fiind lăsat nesupravegheat se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.
  După producerea evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind depistat la scurt timp de polițiști pe raza municipiului Satu Mare, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img