More

    ALARMĂ. Ne-au mai „FURAT” o cursă. Zborul estival spre Antalya, „MUTAT” de la Satu Mare la Baia Mare

    Sursa foto: https://t2t.ro/unim-romania-ziua-2-de-pe-plaja-din-constanta-direct-la-timisoara/

    După cursele interne Tarom, Aeroportul Internațional Maramureș a reușit să mai ”fure” încă o cursă, de data aceasta internaționalăp, Aeroportului Internațional Satu Mare.

    În toamna anului trecut, Aeroportul Satu Mare a purtat o serie de negocieri cu compania aeriană Blue Air pentru înființarea unei curse estivale spre Antalya. Doar că, în cele din urmă, cursa aeriană se va decola de la Baia Mare.
    Primele curse aeriene vor pleca, săptămânal, de pe aeroportul din Baia Mare spre Antalya, Turcia. Zborurile vor avea loc in regim charter şi vor începe din iunie 2019.

    Zborurile spre această destinaţie vor fi săptămânale, în regim de curse charter, începând din luna iunie 2019. Cursele vor fi operate în fiecare zi de luni, începând cu data de 17 iunie 2019. Cursa charter spre Antalya durează două ore şi un sfert distanţă, turiştii vor putea fi mai aproape de una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din ultimii ani, Antalya fiind căutată atât de familiile cu copii care vor să se relaxeze, cât şi de cei care caută adrenalină în concediu, fiind locul ideal pentru practicarea unor sporturi precum rafting şi parasailing.

    Vinovat, oarecum de acest lucru se face și Mircea Spătar, directorul Agenției Paralela 45, care explică de ce a fost ales Aeroportul Maramureș.

    ”Am ales Baia Mare și nu Satu Mare, pentru că acolo suntem oarecum strâmtorați de Oradea. În urma analizei realizate putem spune că, doar în 2018, 50.000 de români au ales să zboare în Antalya, de pe Aeroportul din Cluj Napoca. Charterele pe care le vom pune la dispoziția doritorilor vor avea în medie 200 de locuri, iar avionul va zbura indiferent de numărul clienților care vor alege ca destinație Antalya, cu plecare din Baia Mare, prin agenția noastră. Prețul unui bilet all-inclusive va porni de la 399 de euro, tarifele urmând să fie modificate în funcție de perioada aleasă pentru concediu”, a declarat Mircea Spătar.

    Dacă continuăm în acest fel, și nu se schimbă ceva, peste câțiva ani închidem Aeroportul Internațional Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE