More  Cele cinci autobuze noi ajunse la Satu Mare vor fi predate azi Transurbanului

  Consiliul Local satu Mare a fost convocat astăzi într-o ședință extraordinară având un singur punct pe ordinea de zi: cel referitor la darea în folosință la Transurban a celor cinci autobuze noi cumpărate de Primăria Satu Mare.

  ”Se convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al municipiului Satu Mare, pe data de 19.03.2019 ora 14.00. Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei municipiului Satu Mare, cu următoarea ordine de zi: 1. Proiect de hotărâre privind modificarea Contractului de delegare în gestiune directă a serviciului de transport public local de călători, prin curse regulate în Municipiul Satu Mare, aprobat prin H. C. L Satu Mare nr. 172/27.06.2018. Iniţiator proiect: primar Kereskényi Gábor”, se arată în informarea făcută de Primăria Satu Mare.

  Reamintim faptul că cinci autobuze noi Euro 6, achiziționate de Primăria Municipiului Satu Mare au fost livrate și au ajuns în curtea Transurban. Acestea sunt primele autobuze noi achiziționate de Primăria Satu Mare în ultimii 12 ani.

  Cele cinci autobuze vor fi trimise pe traseu după ce vor fi verificate tehnic, iar săptămâna viitoare prin hotărâre a Consiliului Local Satu Mare vor fi transmise către Transurban.

  Demn de amintit și faptul că Primăria Satu Mare a lansat și licitația pentru achiziția a 20 de autobuze hibrid, ce vor fi cumpărate , din fonduri europene.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE