More


  Cinci autobuze noi, cumpărate de Primărie pentru Transurban

  - Advertisement -

  Municipalitatea continuă proiectul de modernizare a transportului public. Au fost achiziționate cinci autobuze noi, Euro 6, care sunt primele autobuze noi cumpărate în ultimii 12 ani. Consilierii locali au votat ieri, 19 martie, predarea acestor mijloace de transport societății Transurban S.A., care urmează să le trimită pe trasee.

  În cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local au existat o serie de discuții între consilierul PSD Octavian Ardelean, pe de o parte, și primarul Kereskenyi și directorul Transurban, Ionuț Bujor, pe de altă parte, însă, în cele din urmă, consilierii locali au votat în unanimitate proiectul ce prevede cedarea în folosință către Transurban a celor cinci autobuze noi.
  Primarul Kereskenyi a precizat că urmează demersurile de înmatriculare și, cel mai probabil vineri, aceste autobuze vor putea fi văzute în trafic pe iniile Transurban.
  De asemenea, municipalitatea are în plan și achiziționarea a 17 autobuze hibrid și altele electrice din fonduri europene.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img