More


  Cu gândul la turneul final al Cupei României

  =

  Cu avantajul de 46 de puncte luat încă din manșa tur, CSM Satu Mare putem spune că e ca și calificată la turneul final al Cupei României la baschet feminin.

  Baschetbalistele lui Maikel Lopez ar mai rata calificarea doar în cazul unei neprezentări sau a unor erori tehnice de organizare…ceea ce credem că e puțin probabil să se întâmple.
  Astfel că meciul din această după amiază din sala LPS, de la ora 16,30 pare o simplă formalitate. Un soi de antrenament cu public .Un meci în care tehnicianul spaniol poate testa noi formule de joc înaintea ultimelor dueluri din sezonul regulat …
  Turneul final al Cupei României va avea loc pe 30-31 martie iar locația va fi stabilită joi la sediul Federației Române de Baschet. Pentru organizarea turneului și-au depus candidaturile echipele Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare.
  Nu sunt probleme de lot la CSM, doar unele jucătoare acuzau săptămâna trecută o ușoară stare de oboseală după deplasările lungi avute în februarie.
  De partea cealaltă, CSM Târgoviște se gândește mai mult la duelul decisiv pentru locul trei pe care îl va avea sâmbătă la Brașov. Trupa lui Cătălin Tănase prinde ultima poziție a podiumului LNBF dacă nu pierde la o diferență mai mare de 16 puncte cu Olimpia CSU.
  În schimb, CSM Satu Mare mai are trei meciuri de jucat în campionat, toate în deplasare , la Cluj , Arad și Sfântu Gheorghe. Sătmărencele pot prinde primul loc doar dacă înving peste tot, iar la Sepsi obțin un succes la peste 18 puncte diferență…Orice alte rezultate va duce CSM-ul pe doi la finele sezonului regulat.Partida de astăzi va fi arbitrată de Octavian Goina, Ionuț Morar și Tibi Șerbulea.
  În tur, CSM Satu Mare s-a impus cu 82-36.
  În Final Four vor mai ajunge, mai mult ca sigur, Sepsi, Olimpia Brașov și Phoenix Constanța.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img