More


  Denigratorii politicii românești

  - Advertisement -

  Când ești olecuță mai bun decât alții, ”viermele” invidiei sfredelește mințile mediocrilor, ahtiați după dulceața plagiaturii, care fac tot ce le stă în putință să te denigreze, să-ți găsească “nod în papură” pentru a te subestima în mod public sau “pe la spate”. De la o greșeală gramaticală nevinovată, de ortografie sau de exprimare, și până la tot felul de motive puerile, denigratorii încearcă mereu să demoleze, să demonteze imaginea pozitivă a unui lider politic sau a unui politician, care ocupă o funcție publică. Dacă analizezi cu atenție, la rândul tău, textele și discursurile acestor “cârcotași” , nici nu-ți vine să crezi câte greșeli găsești în ”operele” lor mediocre, dar ele nu sunt “amplificate” în spațiul public. Nu contează dacă mesajele adversarilor politici sunt pozitive sau dacă deciziile acestora sunt cele mai bune pentru poporul român. Pentru denigratori sunt importante acțiunile lor “incendiare” distructive îndreptate împotriva “românilor de bună credință”, care mai au răbdarea și puterea să lupte pentru interesul național românesc. Apropo, unii români au devenit “hoți” pentru că legislația anacronică interpretabilă a fost “adaptată” în așa fel încât aceștia să poată căpăta statutul de “hoț”, nemaipomenit de confortabil pentru denigratorii politici ?

  Lupta deșănțată și concertată a unor “monștri”, nicidecum sacri, ai politicii românești, îți pune “mintea pe bigudiuri”. Este incredibil câtă prostie circulă prin spațiul public, extrem de permisiv al României. Acești denigratori nerușinați, indiferent ce “culoare” și-au agățat la reverul Prostiei, vorbesc despre educația românilor, care dintotdeauna au fost ospitalieri, înțelepți și “cumpătați la vorbă”. Ei și numai ei ar trebui să participe la niște „cursuri de reciclare” în domeniul educației! Acești “lupi moraliști” ai societății democratice, invadată de profitori economici, care acționează din “cele patru zări” ale lumii, continuă să creadă că denigrarea este “cheia succesului” în campaniile electorale. Câteodată își mai amintesc de “vechiul regim comunist” și strigă pe străzi, ca niște fanatici, “Jos comuniștii!” Care comuniști?, hrăpăreților denigratori “unși cu toate alifiile”. Invadatorii economici dau vina pe “comuniștii” inexistenți din zilele noastre democratice, numai și numai pentru a-și face loc pe piețele “virgine” din România. Care comunism, că în vremea regimului trecut n-a fost nici măcar socialism?! Acuzațiile astea cu “comuniști” sunt deja răsuflate, desuete, stimați “capitaliști” vopsiți, care dincolo de politică ați denigrat industria românească și ați distrus cu „acoliții” voștri aproape tot ce a însemnat concurență economică prosperă inițiată de investitorii români. Acești „dictatori” cu bani ai „capitalismului sălbatic” nu sunt condamnați de nimeni pentru tot felul de ilegalități „cu acte în regulă”, de parcă ei ar fi urmașii lui Cristofor Columb, iar pentru a-și face loc în continuare pe piețele din România strigă „ca din gură de șarpe” „Jos comuniștii” ! De fapt,”lupta” denigratorilor nu este politică, ea este în esență de natură economică. Asistăm la o expansiune a neocolonialismului de tip economic ? Prin intermediul denigratorilor politici se încearcă acapararea în totalitate a segmentelor economice puternice din România. Ei vor să dețină „controlul total” pe tărâmul economiei românești, iar noi să lucrăm “pe rupte” în sfera serviciilor pentru un „salariu minim” pe economie. Nu-i așa, stimați denigratori politici, preafericiți „boieri” moderni ? Scopul unei „dominații totale” este acela de a cumpăra terenuri agricole sau montane, dar și de a prelua puterea politică și economică din România ? Pentru realizarea acestui „deziderat” a fost declanșat acest „război” al denigrărilor umilitoare îndreptate împotriva politicienilor, care „luptă din răsputeri” cu aceste personaje ipocrite, dar și cu mentalitățile și naivitatea unor români, care se raliază la un astfel de demers devastator,” mai pe față, mai pe dos”, îndreptat împotriva României ?

  Dincolo de aceste mentalități „bolnave”, contaminate de făuritorii de subestimări și defăimări, există români care au o personalitate puternică, gândesc și știu să facă diferența dintre adevăr și minciună. În anii trecuți, în timpul unor alegeri locale, un grup de „servitori” a început să-l subestimeze pe candidatul unui partid politic (fost primar în comunitatea respectivă – n.a.), cu tot felul de cuvinte suburbane, care conțineau și cuvântul magic de „comunist”. Ei bine, în urma alegerilor s-a dovedit că alegătorii n-au „gustat” din „momelile” deșănțatelor denigrări, iar candidatul respectiv a câștigat detașat cu un număr mare de voturi. Adevărul este că românii s-au săturat de campaniile electorale denigratoare, de certurile dintre politicieni (după cum au afirmat în repetate rânduri și unii bătrâni ai satelor – n.a. ), lipsite de consistența unor oferte electorale ancorate pe deplin în trăirile celor de la „talpa țării”. Câștigătorii viitoarelor alegeri ar trebui să-și folosească inteligența pentru crearea unor proiecte viabile în vederea dezvoltării acestei țări și contracararea jefuirii ei de către tot felul de profitori, care „mișună” ca șoarecii prin sferele afacerilor necurate. Politicienii români inteligenți poate vor ajunge la performanța de a prelua „ștafeta” după alegeri, ”în mod pașnic și colegial” , cum se spune, a programelor aflate în derulare… Pentru aplicarea lor au muncit frați de-ai noștri, timp de aproape patru ani, cu bune, cu rele, pentru a „conduce” România pe “drumul” trainic al Normalității politice și economice.

  Dumitru Ţimerman



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img