DRAME Două ACCIDENTE MORTALE într-o singură zi. Un ADOLESCENT de 13 ani și un vârstnic de 80 au DECEDAT pe locDouă accidente mortale s-au produs în cursul zilei de sâmbătă pe raza județului Satu Mare. În urma acestor două tragedii, un bătrân în vârstă de 80 de ani și un adolescent de 13 ani și-au pierdut viața.

Prima tragedie rutieră s-a produs în jurul orei 14.30 a zilei de sâmbătă. Șoferul în vârstă de 80 de ani al unei Dacii Logan, a încercat să vireze fără a se asigura, moment în care a fost izbit în plin de o autoutilitară. Impactul a fost fatal pentru șoferul Daciei.

”La ora 14:28 am fost sesizați prin 112 despre faptul ca între localitățile Satu Mare și Botiz a avut loc un eveniment rutier. Un auto condus de un bărbat, de 80 de ani, din Satu Mare, a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura corespunzător, pe DN, moment în care a fost acroșat de o autoutilitara condusă in spatele acestuia de un bărbat, de 58 de ani, din Cămârzana. În urma impactului, primul auto a ajuns în șanț, iar, din păcate, conducătorul auto a decedat”, se arată într-un comunciat remis de IPJ Satu Mare.

La scurt timp, o altă tragedie rutieră petrecută la Negrești Oaș în urma căruia și-a pierdut viața un adolescent de 13 ani, scrie PresaSM. Adolescentul, în timp ce se afla pe biciucletă, a fost lovit, în circumstanțe deocamdată necunoscute, de un Tir la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Iași. Din primele cercetări, se pare că adolescentul a încercat să vireze la stânga, fără să se asigure, moment în care a fost lovit de autotren. Impactul a fost fatal pentru tânărul de 13 ani, mai spun cei de la PresaSM.

La fața locului au ajuns de urgență echipaje de prim-ajutor dar nu au putut face nimic pentru adolescent. Decesul a fost pronunțat la locul accidentului. Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a deschis un dosar penal.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts