More  Expoziția ”Lemn a la Cluj”, la Satu Mare

  Galeria de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culkturii Tradiționale Satu Mare va găzdui în data de 18 martie expoziția intinerantă de arte vizuale ”Lemn a la Cluj”.

  Şcoala Populară de Arte ”Tudor Jarda” Cluj-Napoca, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Cluj prezintă în perioada 18 martie – 1 aprilie 2019, la Galeria de Artă a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Satu Mare, Expoziţia intinerantă de arte vizuale „Lemn á la Cluj ”. Aceasta conţine lucrările realizate de cursanţii Şcolii de Arte Cluj – secţiile externe Turda şi Câmpia Turzii – cu prilejul Taberei de arte plastice “Lemn á la Cluj”, desfăşurată în perioada 7-10 iulie 2018, având scopul precis de promovare a unor obiective culturale și turistice din județul Cluj, care au la bază lemnul.

  Expoziţia a mai poposit anterior în foaierul Teatrului de Stat “Aureliu Manea” din Turda, cu ocazia spectacolului prilejuit de încheierea Taberei Muzicale de Toamnă a Şcolii de Arte Cluj, la data de 10 august 2018 şi la începutul lunii februarie 2019, în cadrul manifestării “Seara Artelor”. Expoziţia “Lemn á la Cluj” la Satu Mare vine după o altă expoziţie tematică, “Artă á la Cluj”, de prezentare a judeţului Cluj, realizată în cadrul proiectului “Centenar” şi organizată de Şcoala de Arte Cluj în acelaşi municipiu şi galerie, în perioada 21 septembrie – 8 octombrie 2018, eveniment care s-a bucurat atunci de un real succes.

  Vernisajul Expoziţiei itinerante „Lemn á la Cluj” va avea loc la data de 18 martie, ora 16.00, în Galeria de Artă a C.J.C.P.C.T. Satu Mare şi va fi urmat de momente artistice susţinute de către cursanţi şi experţi ai Şcolii de Arte Cluj.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE